Anotace: ..jedna páteční k pousmání..až odkaz minula vás třeba něčím chrání..:o))
Slepice, kráva, vůl a prase,
dost často vyskytují se v člověčí rase.
Stačí podívat se kolem (byť na malou chvíli),
některé "objekty" to jasně potvrdily.
A taky kočka, včelka...
26.05.2006 14:07:00 | Mourek
Však nejen v tváři či gestech paží
projevují se tyto animální geny
a vídat čato mnohé, jak se snaží
i zvyky mít dle genů uzpůsobeny
Tak chvástá se, jak ve vínu je znalý
též piva že by zvládl menší sud
a pohár nepustí, byť už je přiožralý
jak velí mu snad animální pud
a šťasten usíná, když jako vepř se svalí
:o)) J.C.s
26.05.2006 11:11:00 | j.c.
Kdo s citem vnímá vlastní okolí,
ten poznává je... a jako soukolí
zapadá do sebe událost a lidské stopy...
jenom někteří nevidí, nepochopí... :o))
Jejky, ta se mi taky moc líbí!! :o))
26.05.2006 08:12:00 | Cecilka