Dneska je tady samé pěkné počteníčko.
Přeji Ti krásný, duhový víkend. :-))
26.05.2006 15:19:00 | Roko
Jůů, to je milunké, jako teplá peřinka, když se večer zachumláš a usínáš:o))dneska jste všichni tak něžní:o) hezký den
26.05.2006 12:59:00 | Sunny
Takové emoce mi víc než tušíš říkají...
a jejich uvědomění je jak bylinka na rány...
nejenom, že se mi podařilo najít dvojče astrální...
i jiná setkání prozáří záblesk Poznání...
:o)
26.05.2006 10:19:00 | Cecilka
velmi podobný cit mám k své astrosestřičce - velmi PODOBNÝ a CITUPLNÝ!!!
26.05.2006 09:14:00 | šuměnka