Anotace: teď mě to napadlo...jsem naštvaná sama na sebe,nevím proč dál zůstávám a trápím se...
Sbírka: I láska bolí
basen je pekna a myslim si to same co Pablitofracek ma pravdu a ja verim ze tu pravou lasku najdes co nejdriv :-)
26.05.2006 23:16:00 | 89Rosa
Tohle není láska, ale závislost ... láska osvobozuje a pak vše v té první části se naplní ...Jen mu dopřej tu děvčinu, teď máš prostor pro skutečnou lásku ...:)
26.05.2006 21:56:00 | Pablitofracek