Anotace: ....nazev trosku divny ale to posudte sami (mozna je cela divna)....jo a prosim o komentare jake koliv dekuji:-)
trosku mi to pripomnelo....song "cim to je, cim to je"...a ten mam vazne rada...zase se trosku ztracim v rymech a rytmu...ale myslenka je dobra..a hlevne takove myslenky prichazeji jen, kdyz je tak vazne citis...takze..je obrovska odvaha sem dat...pocity..
28.05.2006 00:44:00 | lightnight
proč pravda není klam
proč srdce rozdávám
proč naděje mně zabíjí
a proč láska pomíjí
je spousta dalších proč
jak věčný kolotoč...
27.05.2006 22:55:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Chtela jsem puvodne dat 80...ale tech poslednich par slok mne teda dostalo. Dala jsem 100...
Je to hodne silne dilo. A clovek by se nemel tak utapet, at uz se stalo cokoli a nebo prave vubec nic..Jestli rozumis.
Treba pak pokecame na icq..az te tam potkam...
27.05.2006 08:07:00 | BlackTangerine