O životě
Anotace: někdy všechno nevychází
Zas bloumám světem pozemským,
Kde duše má jen trpí,
Kdo mi poví, co je s tím,
když život se na mě supí.
V galejích kolotoče,
každé ráno odmyká,
jak v kruhu stále chodí morče,
které se nudou zalyká.
Stále stejné věci,
požíraj mě každý den,
jsem všech a pak mě ničí,
když dávají mě v plen.
Převtělen za anděla,
budu možná rozum mít,
možná, že jsi to tak chtěla,
ale já už nemám sílu žít.
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)