Druhá strana vánoc
Anotace: Když jsem to viděl dneska na jedné dálnici, uvědomil jsem si, že vánoce mají i druhou stranu, bohužel......
Vánoce jsou sladké svátky
měly by se prožít bez slova hádky
bez lží, bez bolesti, bez starostí
bez pláče, bez nářku a bez krutosti
bez krutosti té černé víly
co zase vystřelila šíp ze své kuše
ten šíp letěl jen pouhou chvíli
nad plachtou stojí teď duše
a pod plachtou leží prázdné tělo
to tělo se svátků už nedožije
takhle se to stát určitě nemělo
někdo si otce, matky, dcery, syna už nikdy neužije...
Komentáře (0)