Anotace: ...
Jo, název je možná klišé, ikdyž v každé básni se vše může považovat za klišé. Nejvíc se mi líbí prostřední sloka.Nejsem sama v pokoji, vedle chrápe starej a ruší mi romantiku, takže samotu v básničce spíš závidím, cha.Pac.
27.05.2006 23:43:00 | Jahudkka
no já si tu svou zase přečetla zpětně a přišla mi strašlivě strašlivě taková nevyzrálá,ale to asi časem každá:)
27.05.2006 23:02:00 | temnezakoutimojiduse
Mooc pěkné:))Zkus se podívat na moji:zima v mojem pokoji...myslím,že nás ovládli podobné pocity:))aspon z mého pohledu:))
27.05.2006 21:41:00 | temnezakoutimojiduse
Basne s nazvem BLUES se mi zdaj uz jako velky klise...
jinak to neni vubec zly... ale to blues
27.05.2006 21:20:00 | Tomáš Ektus