Anotace: Pokus o znovu najití vztahu s milovanou osobou..
Dík za tvoje komentáře. Tak tomu prvnímu - srdce mám na spousty kousíčků, ale stále na svém místě. A to že jsem tak trochu pesimista? No nediv se, když celý život jen narážíš. A nenávist? Neznám nenávist, neumím nenávidět, ale přesto si dokážu představit, jaké to může být.
11.07.2006 02:26:00 | FeaTir
Není to propracované, možná by vážně stačilo ty dvě osoby oddělit. Ale líbí se mi obraty :-)
28.05.2006 21:54:00 | Miléne Marguerite