Jarní déšť
Anotace: co bych k tomu řekla...začlo pršet tak mě to napadlo :)
První těžká kapka
dopadla na zem.
Kde je něžná tlapka?
Vše se změní rázem.
Vše se změní rázem,
jako když jsme byli malí
já šílená a ty blázen,
spolu jsme vyrůstali.
Spolu jsme vyrůstali,
zbylo jen fotek pár,
vybledlé nám je dali,
barvy vypálil žár.
Barvy vypálil žár,
žár slunce, a žár mládí,
tvé přátelství bylo můj dar
jako když tlapka tlapku hladí.
Jako když tlapka tlapku hladí
vypadá tento deštík jarní.
Hodně věcí nám vadí,
i přesto nejsme marní.
Komentáře (0)