Den.28.5.
Anotace: chtěl jsem to napsat včera...ale když to tak leti...už je po půlnoci
Končí se den.
Přichází půlnoční dělění noci,
mizí a zastavit není v mé moci.
Vrátit a prožít ho v béžové trávě,
byl to sen?
Ne!Jen co chci prožil jsem právě.
Ráno že moudřejší večera?
V třpytu se zrodilo,
dozrává za šera.
Pomalu dovírá světlu se brána.
Vzpomínky rdousí mě.
Není snad večer moudřejší rána?
Komentáře (2)
Komentujících (2)