Anotace: O životě z lásky.
Zvláštní styl. Obrazově a pocitově celkem působivé, má jistou sílu i atmosféru, jako příslib do budoucna ji beru pozitivně. Domnívám se ale, že některé rýmy v ní působí až rušivě, rytmus je dost v háji, a slovní obraty jsou místy dost neobratné, takže bych zapřemýšlel, zda ji neudělat "volněji". Ten sdružený rým se taky moc nehodí. Prozatím ji musím hodnotit pouze jako dobrou, tj. za 60. A jdu dál...
09.06.2006 21:32:00 | MATT
i mne oslovila,je tam několik hodně dobrých míst!Myslím,že se od "kiky" ještě dočkáme zajímavých kousků!Těším se
29.05.2006 13:46:00 | mexico