Automat svět už nefunguje
Automat svět už dávno nefunguje
Jen plakáty na oknech
Nalepené a otrhané tu jsou
Fasáda domu ta dávno zašlá a oprýskaná
Přesto a nebo spíše právě proto
Duch Hrabalův tady přetrvává
Možná čeká až zase automat ožije
Či naopak zda zcela se rozpadne,
Aby se tak naplnila Hrabalova touha a obdiv
K úplné devastaci po, které zase nový život přichází
Komentáře (3)
Komentujících (3)