...už včera jsem se do ní potopila
a dnes přitáhla mne znova...
...že by nějaká magická v ní byla síla?
musím si jí zapamtovat... :o)
30.05.2006 14:44:00 | Cecilka
Včera odpoledne jsem u rybníka seděla...
vnímala, jak si světlo s vodou hraje...
cítila se podobně smířená...
bloudila někam v niterné kraje...
(čestný ježibabí, že to tak je!! :o)))
Nádherné pocity...
29.05.2006 11:10:00 | Cecilka