Anotace: Taková chvilková impresionistická momentka...možná docela hloupoučká...
nechápu, jak je možé, že tady prošlo 30 lidí a nikdo se nevyjádřil, vždyť je to nabité pocity. A z tvých podobenství mrazí
01.10.2006 20:04:00 | černočerný
Božínku, tak nevědomky si se právě dotkla hned tří mých slabostí...impresionismus, drobné kvítečky poletující ve větru a dobrá poezie. Do půlky básně jsem byla přímo fascinovaná, jakmile se to stočilo k lidem, sice mě to zamrzelo, protože to pro mě poskvrnilo tu nádhernou čistotu a lehkost, ale i tak prostě nemůžu jinak než sto.
29.05.2006 13:30:00 | Epona