Vroclav
Anotace: Jeden výškrabek z loňského léta.
Někdo tě poskládal z různých stavebnic
A sem tam nějakou kostku ztratil
Nádraží jak zámek Hluboká
Uvnitř páchne močí bezdomovců
Náměstí a kolemjdoucí zkrápí déšť
Holky jste tak krásný
A chtěl bych vám říct
Jak vás všechny miluju
Ale
Ale vlastně ne
Všechnu lásku už jsem dal jedný
Která o ni vůbec nestála
Tak sorry
Možná v některém z příštích životů
Když tenhle už vyznívá nějak do ztracena
Komentáře (3)
Komentujících (3)