Dítě
Anotace: trochu drsná realita
Všichni mě opouští.
A všechny opouštím já!
Smutkem to začne a sebevraždou končí.
Na konci tunelu...Světlo!
Sbohem...teď se loučím!
Osudová...
symfonie hraje.
Takty valících se smyčců
a pověstného kvarteta.
Aneb-konec... a poslední věta
Dopis na rozloučenou...
Trapné... vzpomínky z mládí
jako kapky rtutě se rozutečou,
když krev svým tancem pohled svádí...
dolů...
na to moře smutku!
A rozčarovaná skutečnost se zdá...
Aneb...
konec! Když život začíná...!
Komentáře (1)
Komentujících (1)