Anotace: a přesto ...
Teda opravdu nečekaně přímá pointa po zasněném zvažování, čeho je prázdno, čeho plno. Jinak technicky to moc propracované není, místo rýmů jen slabiková shoda - říká se jí tuším asonace - ovšem tu používali i velcí básníci - a sem tam gramatický rým. (A legendární veršování z filmu: "Namaluju tvoje ruce / dvě ještěrky na opuce" se nedá zapomnenout). Ovšem citově, od zamyšlení k odhodlání, se nedá nic vytknout.
30.05.2006 00:02:00 | Hary_nš
Taky ta první sloka se mi líbí nejvíííce:) Ale celkově je to pěkné dílko!:)
29.05.2006 21:50:00 | makretka
Dobrý, začneš nevinně hrát na ci´ty přes samotu a pak rovnou lůno ty kaňoure - ale líbí se mi jak je to napsané.
29.05.2006 21:08:00 | petrzal