Koloběh
Anotace: ...jsem jí vděčná, vytáhla mě z depky...
Dospělí jsou někdy takoví zvláštní
hrají si na děti s podivnou vášní,
Děti už jen co na nožičkách stojí
chtějí hned vyrůst, mít kancelář svoji.
A co ti, co jsou těď ve věku-nevěku
možná si chtěj jen zalézt spolu pod deku,
aby pak dělali dospělé dětem
se sluncem nad hlavou, nad tímhle světem...
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
Komentáře (3)
Komentujících (3)