Mně nezbývá než blahopřát...
k tomu, co můžete si dát...
:o)
(jinak souhlasím s Mourkem!)
11.06.2006 14:51:00 | Cecilka
Ještě nejsme všichni :o)
Že jste se takto našli - to náhoda rozhodně není.
Jinak by těžko nastalo na tebe tohle působení.
Časem to určitě poznáš sama...
30.05.2006 22:15:00 | Mourek
Jsem ráda, že se vám líbí
to mé skromné vyjádření
obrazu působení.
Děkuji za ty milé komentíky :-))
30.05.2006 18:09:00 | Roko