Anotace: Tak tohle jsem nepsala ja, ale jeden muj kamarad Vasek. A me se to tak libilo, ze jsem to chtela zverejnit.
Vim že jsem už měl šanci tohle komentovat a nevěděl jsem co říct, totéž platí i teď, ale aspoň komentuju o ničem :)
01.06.2006 22:49:00 | Darkspace