Prostě život...
Anotace: Trochu nespisovně, snad mi to odpustíte:)
Touláš se městem,
Ani vindru v kapse,
Netykáš si s deštěm,
Pro kaluže trap se!
Pramínky ve tváři překážej,
Hvězdy už pro tebe nezářej,
Na kočku, na myš si s fízlem hrej,
Nesměj se, jsi fakt ubohej!
Šílený oči jen schováváš pod řasy,
V kanadách couráš se na ostrov snů,
Život máš za humus, za věčný trapasy,
Nesnášíš kaluže těch všedních dnů.
Čím si kdy pohrdal,
Život Ti dárkem dal,
Svědomí´s zahodil,
Sněz si, cos nadrobil!
Komentáře (0)