Ty brďo,jak jsem viděl název,tak jsem myslel,že mě sleduješ večer v ložnici :o))...Ale jo,taky mi syn právě letos odmaturoval,ale nevím kdo měl větší nervy,jestli on nebo rodiče :o)
27.06.2006 21:23:00 | Guču
Dokonale popsaný pocit, který jsem jako čerstvá jednodenní absolventka ještě včera prožívala! :-)
31.05.2006 21:09:00 | Keilanne
oč tu běží klokočí..to každý myslím ví!! a já se chechtám víc a víc tvým psychoanalýzám!! kdokoli vulgární je dost daleko za námi všemi..
31.05.2006 13:14:00 | šuměnka
Je to dobře napsané a vystihuje to tu naší podstatu, tu vnitřní hrůzu z nepoznaného. A jinak Klokočí, ono je to především o rozhledu, zkušennostech,teorii i praxi. Potom se dá v klidu managerovat, treinigovat atd. Blbec, který se prostě navrčí na tu blbou zkoušku, jak píšeš, nakonec rupne i při tom tunelování...
Jinak básnička fakt dobrá a dávám stovečku.
31.05.2006 10:29:00 | risik
Hmmm aktuální! :-) Moje dcera dělá 6.6. státnice a je chudáček pěkně nervní. Ale protože jsem si to také jednou prožila,tak ji chápu. Dnes už se tomu směji ... :-)
31.05.2006 09:17:00 | Dalimila