Nechci už ti lhát...
Anotace: Básnička pro mojí velkou kamarádku, ve který sem se HODNĚ spletla:-(
Byla si moje kamarádka
taková se vidí zkrátka
Chtělas mít jen to co já!!
Chtělas aby bylo jen ty a já
Tak pročs mi všechno vyčítala
a za všechno hned mě kárala???
Já vím nejsem dokonalá
Ale ty taky nejsi žádná sláva!!!
Pročs hned na mě pravdu vybalila
A aspoň trochu jí nezmírnila
Já vím říct pravdu je taky důležitý
ale muselo to tak daleko zajít???
Já taky chci svůj život žít
Ne v tvých vyčítavých očích být!!!!
Už nemůžu dál ti lhát
už nebude navždy TY a JÁ!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)