Předvolební
Anotace: Nemám proti KDU-ČSL víc než proti jiným stranám-jenom použili to volební heslo. Volby vůbec připomínají reality show-kdo bude Nejvyvolenější?
Slova
Rozum, Odvaha a Síla
v slogan jediný se slila,
který pro voličů hordy
tisknout dali na billboardy
kluci (a holky) z KDU ČSL
aby je zvolily do křesel.
A možný výklad obsahu:
Neboť kde rozum vypřahá,
tam zastoupí jej odvaha.
Či s grimasou roztomilou
problémy se řeší silou.
Komentáře (3)
Komentujících (3)