Malíř
Otevírají se květy
v zavěji extází,
jsem slepý malíř bez palety,
nevím jak slunce zachází.
Nevidím jas barvy,
nevidím kontrasty
Jste lepší, že máte ten dar vy?
Patříte do vyšší kasty?
Jen zlost a sobectví
po třetí, či po páté.
Já mám dál předposlat svědectví,
když pro slávu nevnímáte ?
Komentáře (2)
Komentujících (2)