Kdo?!
Anotace: dificile est tristi fingere mente iocum
Jsem básníkem nekonečných šifer,
na zeď nářků bez obrázků
píšu tajná poselství slzami a steskem
všech nezúčastněných
za přítomnosti pozůstalých-andělů...
Jsem malířem bezejmené samoty
a pokaždé,
když noc zhasne hvězdné nebe
nanáším tmu jemnými doteky štětce
na své plátno z věčnosti...
Jsem cizincem v tomto prapodivném světě
bez průvodce životem,
kterého jsem ztratila,
a tak bloudím cestami jako slepec,
který nemá šanci na návrat...
Jsem zbabělec a sobec,
opouštím lidská srdce
ze strachu před svým já,
nelze mi nic prominout
jsem už taková...
Jsem?!
už asi dávno nejsem...už dávno to nejsem já
Komentáře (1)
Komentujících (1)