TAM
Anotace: BYl to jen takový výplod včerejší půlnoci, takže žádný zázrak nečekejte:-)
Tam - vidíš, v tom temném koutě,
leží posledních pár něžných slov,
tam také jednou zahodí tě,
tam skončí další tvůj lásky lov!
Tam, v temnotě, samotě a v chladu,
s prokřehlým tělem budeš lapat dech,
tam změní se cit v pouhou náladu,
žárlivost uzavřená v obraze povisí na zdech.
Komentáře (2)
Komentujících (1)