Inspirace volbami čiší zkaždého řádku.
Pěkná, úsměvná rýmovačka! Ale řekl bych, že je to taková aktuální záležitost. I když u nás spíše sezonní s periodou čtyř let :-)
08.08.2006 20:26:00 | G30R63
vážně jsi mě pobavil, původně jsem ji nechtěla číst,
ale dobře, že jsem ji přečetla, jinak bych o hodně přišla...
:o)
děkuji za komentář, jako obvykle mě pohladil...
a že zdravím benjamínka :o)
03.06.2006 15:15:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Tak bohužel jsem zasedla k PC až po příchodu od voleb. Slibuji, že příští volby tuto novou stranu podpořím..
A díky za krtčí komentík - rozesmál. :-))
A že děkuji i benjamínkovi :-)
03.06.2006 11:47:00 | Roko
Ať žije strana poetická,
jež se rýmem vyzbrojí,
ať velikán nebo nicka,
do svých řad berem obojí
Vládní krizi překlenem básní,
zvýšení cen smetem pamfletem
Volební program je všem jasný?
Komu ne, s tím zametem!
Kdo není s námi, jde proti sobě
tak zvolte si své poety!
Chce to úsměv v téhle době
a ne zelené barety...
02.06.2006 21:30:00 | Branwen1