Živote, nenávidím tě..
Anotace: nemusíte s tím souhlasit...ani o to nestojím..
Život na svobodu jest čekáním,
proto sebevrahové nazývají to vysvobozením.
Život zachytí pro nás pouze zlo,
k znovuzískání štěstí pomůže jen kouzlo.
Život nikdy hříchy naše neodlehčí,
z jakého důvodu si "svatá" Bible protiřečí.
Život je jen zlomyslnou tváří,
tak proč lidé optimismem září.
Život a láska existují jen pro drásání nervů,
cennější je snad i plechovka červů...
Komentáře (0)