Anotace: co k tomu říct...leda tak umrela mi s ním i moe nadeje!byl to jedinej clovek kterej vsechno poznal....a ted stale prosim at se vratí!
Mám na tenhle bezbřehý smutek povídky Bezbřehý pocit chtění a Těžítko. Taky se mi povedlo vypsat se ze ztráty milovaných bytostí.
Píšeš čistě a se srdíčkem na dlani.
Nechceš zkusit napsat povídku?
Mám takové tušení, že by to mohlo být pro nás zajímavé a pro Tebe velmi užitečné.
30.07.2006 09:44:00 | Anny
tohle znám..taky jsem o jednoho kamaráda takhle přišla..je mi to líto,drž se..
16.06.2006 18:52:00 | Radushka