Děťátko
Anotace: ....................
Odešlo pomalu děťátko
bez dozoru maminky
odešlo k potoku na krátko
házet do vody kamínky
do ruček bere kamínky
a hází je do vody
v očích se lesknou plamínky
proč k tomu někdo má důvody
proč někdo chce si hrát na boha
proč děťátku život chce brát
nad vodou zůstala jen černá obloha
vždyt děťátko chtělo si jen hrát
ale místo hraní teď u vody leží
leží u vody v trávě
kamínky tělíčko střeží
děťátko nevrátí se už k mámě...
Komentáře (1)
Komentujících (1)