Vše je pryč
Bolest a strach,
láska na márách
potichu spí.
Slzy po tváři kanou,
bolest pro lásku dávnou
venku tiše sněží.
Žal padl z oblaků,
blýskátko pro straku
srdce na sněžence leží.
naděje zbaběle utekla,
čokoláda na dlani roztekla,
holčička o Pegasovi sní.
Nesplnitelná přání,
neuskutečněné touhy,
jen okamžik pouhý
stačí k probuzení.
Však pak je člověk chudý
a baví se jen z nudy,
je o lásku ochuzený.
Komentáře (1)
Komentujících (1)