Anotace: Televize není tak špatný stroj,napadne Vás při jejím sledování hodně věcí..
Viděla jsem stařenku v televizi ,stáří je pěkná věc. Nevím no Já bych řekl nic moc.
24.12.2006 14:44:00 | Jindibi
Líbí se mi zpracování, občas se tam vyskytne nějaká ta fráze, ale celkově pěkná.
03.06.2006 16:01:00 | CorrimsonTom