Anotace: Princezna blízko i v dálce, jen ty pravé vědí...
Vono to ke konci trochu kulhá rytmicky, sem tam rým narychlo, jiné jsou zase velmi znělé - co s Tebou Obyčejný člověče?? Snad, že člověk rád přeje lásce ...
08.06.2006 11:21:00 | Hary_nš
Popelčin průvodce Prahou
zas jde tou nádhernou drahou
snese jí kodré z nebe...možná taky sebe...
04.06.2006 20:10:00 | Ayla
jako z pohádky... Bylo nebylo, byl jednou jeden Neobyčejný básník a potkal uprostřed Antarktidy kouzelný mandarinkovník. Utrhnul jednu mandarinku a než ji donesl do své rodné země, totálně zčernala. A básník se rozhodnul, že už nadále nebude Neobyčejný, nýbrž Obyčejný. A tak zůstal z Černou mandarinkou až do smrti. The End. :)
04.06.2006 14:27:00 | Trapné děťátko
opravdu je melodická,
dala by se zpívat...
ale to bys fakt musel některý řádek
trošku upravit do rytmu...
ale zase, proč bys měl, viď?
hezká jako pohádka :o)
03.06.2006 18:14:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Jsem tu novy, tak snad neni moc troufale pridat svuj nazor. Myslim, ze jsi zbytecne obetoval melodii. (nektere radky jsou prilis dlouhe)
Ale jinak je to hezky.
03.06.2006 16:22:00 | Jusper