Chtěla bych...
Chtěla bych běhat po kvítí
v třepotu křídel motýlích
Chtěla bych pohladit paprsky sluníčka
Zůstat ta vaše hodná holčička
Chtěla bych zachránit ztracenou berušku
Schovat se v maminky huňatém kožíšku
Chtěla bych chodit do školky
obouvat dětské bačkůrky
Chtěla bych zůstat tím jediným na světě
chtěla bych zůstat už provždy dítětem
Komentáře (1)
Komentujících (1)