Anotace: ***
Víc se mi líbí, co se obsahu týče, druhá sloka, i když i tady bych spíš dala než "padnout" třeba myslet.Nesedí mi vazba "padnou na předletní spánek." Jinak velmi dobré.
05.06.2006 10:11:00 | Branwen1
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?