Chvíle deprese
Anotace: Však to znáte... občas je to bída
Vlasy mi do obličeje spadly
Jsem sama a všem lhostejná
Kytičky na stole dávno mi zvadly
Kdosi řekl že jsem kouzelná?
Sama věčně v pokoji sedím
V obličeji slzy a samotu
Do prázdna jen tak hledím
A přemýšlím kdo dal mi tuhle temnotu?
Kytara smočená slanými kapkami
Tony má nehezké a smutné
Nikdo nepřichází s veselými radami
je mi hloupě asi to není nutné
dlaněma hladím sama sebe
a chci být šťastná aspoň chvíli
svítilo slunce a už je černé nebe
proč nemáme sny o kterých jsme snili
naše touhy tajná přání
samota a nesplněné sny
proč lidé ve štěstí druhým brání?
proč přejí mi rač probrečené dny?
Snad jednou někdo pochopí mé slova
Nechci jít na skálu a skočit
že nechci,a přesto musím tam zas znova!
nechci svou krví trávu močit
a musím…budu muset jednou
jednou až nikdo nepříjde
jednou už slunce nevyjde
navždy půjdu nocí temnou
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: Bamap
Komentáře (0)