hvězdička
Anotace: napsala jsem ji, když jsem zjistila, ze ani přátelství, krásné jako hvězdy není věčné
Hvězdička
Třpytivý diamant na obloze,
Stačí jen natáhnout ruku
A sundat ho z té modré pustiny.
Ale třpytit se nepřestane
I když ho držíš v dlani
A přece se změní!
V tu jedinou malou slzičku,
Která je stále křehká
Ale ty ji neubráníš
A zbyde už jen vzpomínka,
Prázdné místo na nebi.
Komentáře (0)