A čo tak kuriatko....?
Anotace: Vegetariani nech odpustia... ...sa!
Spívam píseň o žrádle
neboť to se múže
Tak mi spieva Karel Kryl
ja opekám kuře
Opečiem aj iné veci
veď je veľa možností
chce to iba dva-tri deci
kura zjem až ku kosti
Ku kuriatku ryžka dobrá
Chuť! Veď tá je ozrutná
Kuchárovi dáme hobla
tiež nech trošku ochutná
Komentáře (3)
Komentujících (3)