Anotace: Počítej potichu do tří a vzpomeň si na to dítě, které během těch tří vteřin umřelo hlady..
Mně se líbí ještě víc než ta minulá...zvlášť to..."a zemře dítě", trochu mi to připomíná Nezvalova Edisona a tu větu, co v jistých obměnách provází celé jeho dílo...Bylo tu však něco těžkého co drtí, smutek stesk a úzkost z života i smrti.
06.06.2006 10:44:00 | Epona
Mně se líbí (teda básnička ne hodnocení toho magora), jen bych tam občas trochu upravil rytmus, třeba: "zaplatí si holku" a ještě párkrát mi to tam trochu hapruje.
05.06.2006 16:05:00 | JardaCH