Anotace: Návrat domů_ noční mysterium_ noc děsná a úžasná...Tahle báseň vyhrála cenu Hradeckého škrabáka!
Tak tohle se mi fakt líbí. Nečte se to snadno, to bude tou skladbou, o které mluvil MATT, ale o to víc je ta báseň zajímavější. Zvlášť se mi líbila ta sloka s tím "než ho vemou záda"
06.06.2006 10:39:00 | Epona
Není to špatný. Sice místy není úplně v pořádku rytmus, někde mi "neladí" i intonace verše, ale to je věc individuálního cítění. Větná stavba, zejména pak používání zájmen, i slovosled mi nepřipadá odpovídající Tvému věku, což signalizuje buď skutečně sečtěle orientovaný talent, nebo pomocnou (poradní) ruku někoho staršího. Obojí je ovšem v pořádku. ( sám ostatně sem tam něco konzultuju s tátou pořád ještě taky.)
05.06.2006 21:41:00 | MATT