Mravenec
Anotace: Našel mrtvou ruku....komu asi patřila?
Mravenec,velký bojovník
co mamince ve věku
puberty a prvnich sebevražd,
šťastně utekl
o ruku zakopl.
O ruku rozkladajici se hmyzem olezlou.
Komu asi patřila?
Mamince co ho milovala?
Jeho první dívce
té lehké ženštině
co šla s každým
maso a uzlíky nervů
chci tě,chci tě,CHCI TĚ!!
Jeho pravému rameni,co zabilo?
Co tomu asi mohlo patřit?
Úlomky kostí a zničených snů
o světě kde se psi nežíví
vnitřnostmi andělů?!
Kde je láska až po prvním polibku
polibku smrti a rozhřešení?
Nebo to byla ruka co snad spadla jeho levému já?
Tomu klukovi co chodil o přestávkách
sado maso
a holky před školou
střeva a špína za nechtama?
NE!!
Je to tvoje ruka!
Jak si mi to mohl udělat???!
Komentáře (1)
Komentujících (1)