Hmm, tak jsem se k Tobě zase po letech zatoulala, chtěla Ti sem napsat komentík...a koukám, že už tu jeden ode mě je:) No vlastně to asi ani neni k smíchu, hledat svý vlastní stopy:))
Každopádně, můj názor se ani po těch letech nezměnil - což je podle mě docela pozitivní - a nejen pro Tebe :))
01.03.2011 21:45:00 | Ollie
Tak tomuhle se říká pohlazení po duši...
Nádherná, človíčku =o)
Měj se nádherně, papa.
07.06.2006 07:33:00 | Ollie