kuk...Jo, byla to pěkná "klamavka"...nestihla jsem se u tebe podívat dál abych pochopila...Taky jsem to párkrát zkusila jako muž...bylo to fajn...Mít doma PC a internet tak se asi vyrovnám těm "závislákům" u automatů. Od 1.7. jsem tzv. ta rentiérka, tak uvidím, zda našetřím..Díky za zastavení u mě.
15.06.2006 06:15:00 | Hančí
Ále kdopak mi to loupe perníček?Byla na návštěvě, stopy nechala, nechal...Jste on - jing, nebo ona - Jang.Dává to smysl?
09.06.2006 21:02:00 | Jarky
Takto sa mi to páči! Jasne, stručne,zretedeľne
Načo veľa rečí keď život je pes
Ale život je aj strašná psina
08.06.2006 09:41:00 | Luboško