Čili prostota
Anotace: Něco veselejšího :-)
O svém štěstí mohu vyprávět,
našlo se v králičí srsti.
Obletět chtělo celičký svět,
však uvízlo v mojí hrsti.
Hlásám do koruny stromů,
miluji TEBE živote!
Plesám z té haldy rozprášených zlomů
a věřím opět prostotě.
Komentáře (1)
Komentujících (1)