Anotace: zas jedna zbytečná oběť ... nebo ne?
Souhlasím a přidávám dík za pěkné počtení u Tvé tvorby, tohle byla poslední, co mi scházela do konečného počtu. Těším se na nová díla...
14.06.2009 22:32:00 | ziriant
člověk si nedokáže vážit obětí, které pro něj někdo jiný přináší... možná, až sám projde bolestí, která dokáže rozšířit srdce člověka...možná tehdy pochopí a porozumí...
12.06.2006 22:42:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
asi mi chybí objektivita.... kdyby měla rýmy za 1oo% takhle za 8o%.........jsem si vědoma toho,že to možná vypadá omezeně,leč volný verš prostě nemám ráda ...
09.06.2006 18:46:00 | Ayla
Komu stál - tomu stál = bez lascívních druhovýznamů, i když jsou nasnadě.
Za: "... stál ti ten oheň za to?" - dojem 'Nejlepší'.
08.06.2006 11:12:00 | Hary_nš