přetvářka
Anotace: o tom,jak se musíme přetvařovat ikdyž je nám to odporný...
Jsem unavená z úsměvu
Co ze zdvořilosti nosím
Je jako zima bez sněhu
Jak hrdost co říká prosím
Chtěla bych vám ukázat
svoji pravou tvář
a tím vlastně prokázat
že co chceš teď máš
vy byste mě odsoudili
osobnost se nenosí
ve vlastních řádech zabloudili
čekajíc kdo vás odprosí
Komentáře (2)
Komentujících (2)