Vezem se...
Cesta je rozbitá, nebe se modrá.
Do války jedeme, veze nás korba.
Korba je špinavá,
náklaďák děravý.
Vezem se do bitvy, někdo i do ráje,
pomníky stavíte,
jména tam dáváte.
Místa tam ubírá,
furt někdo umírá,
zanáší desku.
Smrtka si vybírá,
někdy i nechtě,
holt někdo vydělá a někdo zdechne.
Komentáře (0)