60%, protože není lepší než básně u kterých ti běžně dávám 80%.
Rýmy a to co jimi říkáš jsou jako vždy výborné, ale moc mi tu nesedla forma, ten pomalej spád, ale v týhle básni je to účel, ale stejně, máš i lepší ... ale jen tak dále ... =) ... stejně pak přijde Romeo, dá ti 100% a řekne, že je to krásné a že jsi nejlepší a mě dá všude max. 40% a ještě bez komentu ... =D, tak zatim paiky a piš piš, už jsem si i zvykl na tvoje téma, zaměření, něco v tom je, je to změna než číst pořád něco o lásce ... jak jde o smrt, psaní ti jde jedna báseň za druhou ... =D=)
08.06.2006 05:43:00 | Miro Sparkus