Akoazma
Jen tak
Jen tak
o životě zpívám
Nechám vosu žít
i když uplatnění nemá
Je jen.. slepá, hluchá, němá
přesto světem obšťastněná
Jen tak
Jen tak
o katastrofách básním
Má můj obdiv, krásná panna
Mona Lisa nafoukaná
Óóó, mistře
udatný Leo
kdopak ti v tom spěchu bránil,
že Titanik jsi nezachránil?
Jen tak
Jen tak
o vesmíru šeptám
Občas slýchám kňučení
když noc mi nedá spát
Ubohý pejsek
co na smrt ho vyslali
Chtěli jen slávu
a na Lajku se vysrali
Jen tak
Jen tak
Komentáře (3)
Komentujících (3)